%100 Garantili ve Güvenli Taşımacılık

Taşımacılık sektörünün lideri olan şirketimiz ile taşınmak çok daha güvenli ve ekonomik. Yalnızca ev eşyası taşımacılığında değil, diğer taşıma işleriniz için de bizden yük asansörümüzü kiralayabilirsiniz. Örneğin, Mobilya malzemesi taşımacılığı ihtiyacı olan bir firma ya da yalnızca mobilyalarını taşıtmak isteyen bir müşterimiz bizden asansörlü nakliye konusunda hizmet satın alabilir. Mobilya taşıma işleriniz için alanında uzmanlaşmış olan mobilya ustası bulundurmaktayız. Ekip arkadaşlarımız yalnızca paketleme değil eşyalarınızın sökülmesi ve tekrar montajlanması gibi işlerde tecrübeli oldukları için garantili olarak söküm ve montaj işlerinizi de bizler yapabilmekteyiz.

Bitlis asansörlü evden eve alanında her zaman en iyi hizmeti hedefleyen bir firma olan şirketimiz yalnızca Kayseri’de değil tüm Türkiye’de şehir içi ve şehirler arası taşıma işini sorunsuz olarak gerçekleştirmektedir. Bu anlayışla hareket ederek sektöre girdik ve uzun zamandır hiçbir müşterimizi mağdur etmeden yolumuza devam ettik.

Sigortalı, Ambalajlı ve Garantili olarak gerçekleştirdiğimiz tüm nakliye hizmetlerimizden sizler de faydalanabilirsiniz. Lütfen bizden teklif almadan eşyalarınızı teslim etmeyiniz. Detaylar için web adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

https://www.bitlisumutnakliyat.com/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir