%100 Garantili ve Güvenli Taşımacılık

Mutlu Müşteri

Önceliğimiz müşteri talebi ve isteğine göre hareket etmektir. Garantili hizmet sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Kaliteli iş ucuz olur mu diye tereddüde düşmeyin. Evet olur. Bitlis Umut evden eve asansörlü taşımacılık firması olarak, piyasa göre daha uygun ve daha kaliteli iş yapmaktayız. Üstelik tüm hizmetimizde (ev nakliyesi, ofis, iş yeri, parça eşya taşıma, asansörlü taşımacılık vb.) %100 garantili olarak taşıma gerçekleştirmekteyiz.

Sözde değil, gerçek anlamda garantili hizmet sunmaktayız. Alanında uzman ekibimiz, son model nakliye aracımız ve yük asansörümüz ve en iyi şekilde uyguladığımız paketleme hizmetimiz sayesinde garantili taşıma yapabilmekteyiz. Garantili taşımacılık işlemlerimiz ile birlikte şehirler arası taşımacılık esnasında uyguladığımız sigorta sayesinde de garantiyi %100 noktasına kadar çıkarmaktayız. Yükünüzü teslim aldığımız andan itibaren firmamızın sorumluluğu altına geçmiş bulunmaktadır ve ekibimizden kaynaklanan tüm zararlarınız Bitlis Umut Evden Eve Nakliyat firması tarafından telafi edilmektedir. Garantili taşımacılık, bazı kişilerce suistimal edildiği için, taşıma işlemi öncesi eşya sahibi ile personelimiz tarafından eşyaların incelemesi yapıldıktan sonra taşınmaktadır.

Sunduğumuz tüm bu hizmetlerden memnun kalan müşterilerimizin de desteği sayesinde daha iyi taşımacılık işlerinde buluşmak dileğiyle…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir